Oceania Cruises - Verken de wereld


Naar welke bestemmingen vaart Oceania Cruises?

Bij elke afreis van Oceania Cruises heb je de mogelijkheid de 'Wereld te verkennen op hun Wijze'. Ze leggen aan bij bekende bezienswaardigheden en pittoreske kleine haventjes, maar bezoeken ook legendarische steden met duizenden jaren aan geschiedenis. Ben je op zoek naar iets intiemers en rustgevenders? Oceania Cruises bezoekt regelmatig verborgen pareltjes waar enkel kleinere schepen kunnen komen. 

In Azië en Afrika kunnen de gasten zich onderdompelen in exotische avonturen en buitengewone ervaringen beleven zoals dat alleen kan in deze verre oorden. Ze kunnen zich laten meeslepen naar de verleidelijke, paradijselijke eilanden  in de Stille Oceaan, die bijzondere Polynesische tradities en de meest wonderschone plekken ter wereld herbergen. Ze kunnen de natuurlijke grootsheid van Alaska ervaren, de temperamentvolle culturen in Zuid-Amerika, de mysterieuze Maya-ruïnes of de tijdloze charme van de Caraïben. MIDDELLANDSE ZEEGEBIED

Van de zonovergoten Griekse eilanden tot de geroemde Franse wijngaaOceania Cruises - Middellandse Zeerden, het Middellandse Zeegebied en haar wonderschone schatten zijn enorm uitnodigend. Het Middellands zeegebied is perfect om rond te wandelen in de meest pittoreske plaatsjes ter wereld, met hun eigen eeuwenoude tradities, verfijnde stijl, wereldberoemde kunstwerken, unieke architectuur en uitmuntende keuken. 

 

BALTISCHE STATEN, SCANDINAVIË EN NOORD-EUROPA

Oceania Cruises - Norwegian FjordsElke zomer nodigt Noord-Europa je uit om de stralen van de nachtelijke zon te voelen. Kom alles te weten over de tsaren in de gouden paleizen van Sint-Petersburg, geniet van de betoverende Britse Eilanden, reis over de historische waterwegen van de Vikingen en ervaar de tijdloze charme van de mooiste Scandinavische hoofdsteden. 


CARAÏBEN, PANAMAKANAAL & MEXICO

Oceania Cruises - Caraïben St. Lucia

Van de witte zandstranden op de Caraïben tot de steile kliffen aan de Mexicaanse kust, deze tropische cruises voeren je langs de mooiste eilanden zodat je kunt genieten van een zorgeloze tijd. Voel de warmte  terwijl je ligt op een afgelegen privéstrand, laat je omverblazen door de eeuwenoude Maya-ruïnes of geniet van een onvergetelijke reis door het Panamakanaal. 

 

ZUIDELIJKE STILLE OCEAAN & AUSTRALIË

Gelegen als een parelketting door de Stille Oceaan vind je de prachtige eiOceania Cruises - Australiëlanden van Fiji, Tahiti en Hawaii en hun net zo mooie zonsondergangen zijn niet in woorden te vatten. Reis naar Australië en Nieuw-Zeeland en ontdek de fascinerende combinatie van hoge bergtoppen en de cultuur van Aboriginals, maar ook wijngaarden van wereldklasse en beroemde gebouwen zoals het Sydney Opera House. 


AZIË & AFRIKA

Oceania Cruises - AfricaDeze twee gigantische, mysterieuze continenten zullen je versteld doen staan met hun overweldigende landschappen, exotische schatten, eeuwenoude geschiedenis en onvergetelijke avonturen. Ontrafel de geheimen van het Verre Oosten tijdens het reizen door pagodes en met juwelen versierde tempels, of bezoek wereldwonderen zoals de Chinese Muur. Ontdek de vele facetten van Afrika gedurende een spannende safari terwijl je op zoek gaat naar de 'Big Five' en geniet daarna van een verrukkelijke lokale wijn met de Tafelberg in Kaapstad op de achtergrond. 


ZUID-AMERIKA

Oceania Cruises - Zuid-AmerikaOntdek de enorme verzameling aan natuurlijke en culturele wonderen die dit continent herbergt. Reis door het dichtbegroeide Amazonegebied, langs het mysterieuze Inca-heiligdom Machu Picchu en geniet van het kleurrijke Rio de Janeiro en de temperamentvolle melodieën van Buenos Aires. Laat je betoveren door de wilde schoonheid van Patagonië en de stijlvolle charme van Punta del Este. Onze reizen brengen alle contrasten tussen de verschillende Zuid-Amerikaanse landen naar boven. 


ALASKA

Oceania Cruises - AlaskaOntdek de betoverende en ongerepte natuur in de grootste staat van Amerika, waar de heuvels zijn bedekt met oeroude bossen en je het gekraak van gletsjers hoort weerklinken in de diepe fjorden. Van de Gold Rush-overblijfselen in Skagway en Juneau tot de inheemse cultuur van Ketchikan en de Russische invloed in Sitka. Alaska zal je in haar greep houden. 


CANADA EN NEW ENGLAND

Bezoek de iconische Canadese steden en de klassieke, met dorpjes en vuurtorens versierde havens van New Oceania Cruises - Canada New EnglandEngland. Ontdek het charmante zomerse toevluchtsoord Bar Harbor en eet verrukkelijke verse kreeft op de met keien geplaveide straten van Quebec. Geniet van de prachtige rode, oranje en gele herfstkleuren terwijl je alle unieke pareltjes en hoogtepunten van deze enorme regio leert kennen. 


CANADESE ROCKIES DOOR ROCKY MOUNTAINEER LAND TOUR™

Gasten zullen het woeste landschap en de groene valleien van West-Canada leren kennen, net als de majestueuze besneeuwde bergtoppen van de Canadese Rockies en de ongelooflijke wonderen van Banff en Vancouver op deze unieke 5-daagse landreis met de gerenommeerde luxueuze 'Rocky Mountaineer'. 

Aan boord van deze prachtige trein reis je langs een prachtig scala aan besneeuwde bergen, rivieren, gletsjers, graslanden en bossen, terwijl je achter een groot raam geniet van de heerlijkste maaltijden. Tijdens de reis bezoek je de top van Sulphur Mountain met de Banff Gondola, en krijg je een rondleiding door Banff, waarbij je de wereldberoemd Bow Falls en het pittoreske Hoodoos Trail aandoet. 


TRANSOCEANISCHE REIZEN

Reizen tussen verschillende continenten combineert het  beste van 2 werelden. Meerdere landen langs de Oceania Cruises - Spakustlijn kunnen worden bezocht vooraleer over te steken en op zee te genieten van serene rust. Lees een goed boek, of geniet van een rustgevende massage in de Canyon Ranch Spa®, terwijl enkele dagen daarna alweer genoten kan worden van de natuurlijke pracht en praal van de Canarische Eilanden of de kleurrijke Namibische woestijn. 


Nieuwe havens en cruises voor 2021 - 2022

Nieuwe havens

  1. Japan: Tokyo, Shimizu, Kyoto, Hiroshima, Moji, Nagasaki, Kagoshima, Nagoya, Okinawa, ...
  2. Guadeloupe: Iles des Saintes en Pointe-à-Pitre
  3. Vanuatu: Port Vila en Mistery Island
  4. Panama: Fuerte Amador en Panama City
  5. Tasmanië: Burnie, Hobart, Port Arthur
  6. Wittier in Alaska


Nieuwe cruises

Voor 2021 staan er cruises naar Japan ingepland, deze zijn enkel nog op wachtlijst aan te vragen. Voor 2022 zullen er 3 routes zijn van 10 dagen met een vertrek op 5, 15 en 25 april 2022 met de Nautica vanuit Moji.
Troef: Overnachting in Kyoto

Vanaf januari 2022 staan er cruises naar Antarctica op het programma.  Let wel op, dit zijn geen expeditiecruises, dit wil zeggen dat er langs Antarctica wordt gevaren, er wordt niet aangemeerd en met zodiacs op expeditie gegaan.  Ideaal voor de iets minder avontuurlijke reiziger die toch graag indrukken van Antarctica wil zien.

Op 21 december 2021 zal er met de Insignia een wereldcruise gemaakt worden van 196 dagen van Miami tot New York.  Er zijn andere mogelijkheden om deze cruise ingekort mee te maken.  Ofwel vertrek je op 6 januari vanuit Los Angeles en vaar je 180 dagen mee tot in New York ofwel vaar je 29 dagen mee tot in Auckland.  Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden.
Wil je graag een offerte op maat ontvangen?


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x