Oceania Cruises - Excursies & tours


Excursies op het vasteland 

Het gevarieerde aanbod aan excursies langs de kust of dieper in land omvat unieke culturele ervaringen en avonturen die men nooit zal vergeten, zoals het ontdekken van de mysterieuze Inca-stad Machu Picchu of de oeroude tempels van Angkor Wat. 

De gasten kunnen zich ook onderdompelen in de lokale culinaire tradities en specialiteOceania Cruises - Excursiesiten via de Culinaire Ontdekkingstochten™. Of je nu op zoek gaat naar de juiste ingrediënten in een pittoresk Grieks dorpje, of onder begeleiding van een chef de grootste markten van Europa afschuimt, Oceania Cruises verbindt de gasten altijd met de lokale culinaire cultuur. 

Elke gepersonaliseerde belevenis zorgt ervoor dat de gasten elke haven en ligplaats grondig kunnen ontdekken. Dankzij de zorgvuldig samengestelde excursies, ben je er zeker van dat je het beste uit elke bestemming haalt. Unlimited Passport Collection

Dankzij de excursies kun je diep in de cultuur, geschiedenis of keuken van één van de prachtige bestemmingen duiken, terwijl je gebruik maakt van een ruime korting. Bij het boeken van de Unlimited Passport Collection ontvangen gasten de volgende voordelen: 

  • ONBEPERKTE excursies gedurende de reis 

  • Profiteer van 40% korting per persoon 

  • Als bonus ontvangen gasten extra korting op Oceania Select en Oceania Exclusive-excursies 

  • Boek al vanaf 240 dagen voor vertrek en ontvang de bevestiging van jouw keuze en deelname per e-mail

  • Ontvang een gepersonaliseerde brochure met de door jou gekozen excursies, alsook alle benodigde documentatie 75 dagen voor vertrek.

Om hiervan te profiteren dien je deze voor de cruise plaatsvindt te reserveren.   


Your World Collection 

De Your World Collection van Oceania Cruises is flexibel, je kan uit een heel portfolio van excursies zelf een keuze maken van een aantal uitstappen naar wens.  Je bespaart tot 25% op de gewone à la carte prijzen, afhankelijk van het minimum aantal reserveringen en de lengte van de cruise.

Ook de World Collection dien je voor de cruise plaatsvindt te reserveren.


NIEUW!  Go Local Tours 

Ga verder dan de toeristische bezienswaardigheden en ontdek de lokale gemeenschappen.  Beleef de bestemmingen op een geheel nieuw niveau. Er zijn meer dan 120 tours beschikbaar in Europa, Alaska en Zuid-Amerika. Je komt in contact met lokale ambachtslieden, kunstenaars, ...Oceania Cruises - Go Local Tours

Misschien pluk je samen met een boerderijeigenaar op Corfu verse tomaten, verzamel je rond een familietafel op Menorca, sta je op wacht naast een Valenciano boven een gigantische pan met sudderende paella of winkel voor het avondeten en dek de tafel in Buenos Aires om nadien te genieten van een traditioneel Argentijns diner met het gezin.  Waar je ook reist, wanneer je op een van de Go Local Tours vertrekt, leer je niet alleen over een generaties oude manier van leven, je ervaart ze uit eerste hand.  

Je dineert in de huizen van de lokale bevolking, je leert over hun geschiedenis en beroepen, je wordt een deel van hun families.  Deze unieke rondleidingen gaan veel verder dan de gebruikelijke toeristische attracties.  


Culinary Discovery Tours™

Met de unieke Culinaire Ontdekkingstochten™ kunnen de gasten uit de eerste hand genieten van de culinaire Oceania Cruises - Culinaire Discovery Tourswereldwijde culturen. Kleurrijke ingrediënten, verse vis en exotische kruiden worden gevonden op lokale marktjes, en met de traditionele recepten wordt iedereen naar de eettafel getrokken. Ga samen met een chefkok naar een wijngaard op Madeira of een vismarkt in Rio de Janeiro en leer de authentieke smaken van een regio kennen, alsook de lokale kooktechnieken, en laat zien wat je hebt geleerd tijdens de kooklessen in het Culinary Center


NIEUW!  Wellness Tours by Aquamar

De exclusieve verzameling wellness- en 'healthy living' tours nodigen de gasten uit om hun geest, lichaam enOceania Cruises - Wellness Tours ziel te voeden in zorgvuldig geselecteerde locaties in het Middellandse Zeegebied, Azië, Zuid-Amerika of Australië. Deze unieke en innovatieve excursies combineren cultuur, prachtige bestemmingen en gezond leven, en zorgen voor een onvergetelijke en verjongende reiservaring. Tijdens deze meeslepende ontdekkingstochten beoefen je Tai Chi in Franse tuinen, of kom je helemaal tot rust in een Vietnamees theehuis. Voor een perfecte wellness cruise combineer je jouw excursie op het platteland met de spa, fitness en de keuken van Oceania Cruises.  
Verleng je avontuur

Land Tours

Voor reizigers die  meer houden van een grondige verkenning van de meest fascinerende plekken ter wereld, hebben ze een verzameling unieke landtours ontwikkeld van één tot vier nachten lang. Wereldwijd zorgen hun tours ervoor dat  men geschiedenis en cultuur van de grootste wereldwonderen kan opsnuiven. Ofwel wijngaarden bezoeken rondom het Zuid-Afrikaanse Kaapstad of de exotische flora en fauna van Puerto Rico's El Yunque-regenwoud ontdekken, met deze tours gaat men een ander land echt ervaren. Landtours worden voor, tijdens en na cruises aangeboden. 

  • Professionele Engelstalige experts gidsen de gasten door hun avontuur heen 

  • Met een gerust hart op reis, wetende dat ervaren vakantieplanners deze excursies hebben samengesteld 

  • Een team van vakkundige excursiespecialisten plannen elke tour tot in detail en proberen het verblijf in elke bestemming zo perfect mogelijk te maken 

  • Reis met de beste, bevoegde en verzekerde reisorganisaties aan boord van de beste, meest luxueuze transportmiddelen met airco en verwarming 

  • Het grootste deel van onze tours is inclusief maaltijden. Meer informatie vind je in de tourbeschrijving. 

Oceania Cruises - Verlenging - Land Tour

Extra hotelnachten

Je kunt niet wachten totdat je eindelijk op reis mag met Oceania Cruises en zodra je aan boord bent gegaan, hoop je dat je nooit meer naar huis hoeft.   Verleng je vakantie in één van de luxe (boetiek) hotels aan het strand, in de stad, ...  Hiervoor werk ik samen met alle grote hotelketens zoals Iberostar, Leading Hotels of the World, Relais & Chateaux, Mandarin Oriental Hotels, ...

Ook alle andere hotels die behoren tot Virtuoso


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x