Oceania Cruises - Restaurants & bars
Welke restaurants & bars kan ik vinden aan boord van een Oceania Cruise?
De keuken van Oceania Cruises staat bekend als de beste op zee, en hun chef-kok en Executive Culinary Director Jacques Pépin neemt met minder ook geen genoegen. Schuif aan bij één van hun, bij de prijs inbegrepen, restaurants en eet wanneer, waar en met wie je wilt. Het belang van 'smaak' eindigt daar niet: van de inrichting van de restaurants tot de warme glimlach van de medewerkers, de sfeer is altijd belangrijk bij het genieten van de mooie momenten van het leven.
Het belang dat zij hechten aan hun gerechten gaat gepaard met het select uitzoeken van de fijnste en meest verse ingrediënten, geserveerd in het grote aanbod aan specialiteitenrestaurants. De absolute klasse komt vooral tot leven dankzij hun gepassioneerde chef-koks die alle maaltijden met veel liefde voor je bereiden.
RESTAURANTS & BARS AAN BOORD
Grand Dining Room
Een elegante omkadering. Beschikbaar aan boord van alle schepen voor ontbijt, lunch en diner. Er is een open zitting, hier is geen reservatie nodig, er zijn altijd tafels per 2 beschikbaar.
Wereldkeuken, smaakvolle Canyon Ranch® selecties en de specialiteiten van Chef-kok Jacques Pépin worden geserveerd in de elegante Grand Dining Room, geïnspireerd door Europa's beste 5* hotel-restaurants. Het uitgebreide menu wisselt dagelijks. Ook Aquamar Spa + Vitality Center gerechten worden hier geserveerd. Klik hier voor het volledige menu.
Plantaardige keuken, vegetarische of veganistische gerechten
De meest uitgebreide en creatieve plantaardige menu's op zee worden geserveerd in de 'Grand Dining Room' en het 'Terrace Café'. Je hebt keuze uit meer dan 200 gerechten. Geniet van gezonde power bowls, heerlijke pasta's, Pad Thai, lichte en frisse salades. Er is een ook Raw Juice & Smoothie's bar met koude versgeperste sappen.
Jacques Bistro
Beschikbaar aan boord van alle schepen. Jacques Bistro, elke dag aanwezig tijdens de lunch in The Grand Dining Room, staat bekend om zijn verrukkelijke Franse keuken, geïnspireerd door de persoonlijke recepten van Chef-kok Jacques Pépin. Er is een open zitting, je dient niet vooraf te reserveren. Klik hier voor het volledige menu.
Toscana
Authentiek Italiaans. Beschikbaar aan boord van alle schepen behalve de Oceania Sirena.
Proef de gerechten die al eeuwenlang worden doorgegeven van generatie op generatie. De huisgemaakte, traditionele pasta gerechten en klassieke Italiaanse gerechten, gemaakt door Italiaanse chefs worden hier geserveerd op prachtig Versace-servies, het is een waar kunstwerk dat de essentie van Toscane uitstraalt.
Noodzakelijk te reserveren.
Polo Grill
Een klassiek Steakhouse. Beschikbaar aan boord van alle schepen behalve de Sirena.
Met alle elementen van een klassiek Steakhouse, van filet mignon tot de beroemde New York Strip-steak, heeft Polo Grill ook genoeg opties voor liefhebbers van vis, zoals een gehele verrukkelijke kreeft uit Maine.
Noodzakelijk te reserveren.
Tuscan Steak
Beschikbaar aan boord van Sirena. Een combinatie tussen de Polo Grill en Toscana: dit klassieke restaurant is de place-to-be voor sappige steaks en verse zeevruchten met een Toscaanse flair en de traditionele Italiaanse favorieten, waarbij de passie voor koken bij de Italianen tot uiting komt.
Klik hier voor het volledige menu. Noodzakelijk te reserveren.
Jacques
Een Passie voor de Franse keuken. Beschikbaar aan boord van Marina & Riviera voor lunch.
Verleidelijke aroma's waaien tegemoet uit de rotisserie, waar kip, eend, varkens-, rund- en kalfsvlees worden bereid . Elk gerecht is een klassieker, ingenieus vertolkt door meesterchef Jacques Pépin. Het restaurant werd prachtig gedecoreerd en je kan hier stukken bewonderen uit Jacques Pépin zijn persoonlijke collectie. Het is gebaseerd op een typische Parijse Bistro.
De overheerlijke baguettes worden gemaakt van zorgvuldig geselecteerd en exclusief geïmporteerde Franse bloem en boter, terwijl het aanbod aan kaasplankjes de concurrentie op het vasteland doet verbleken.
Klik hier voor het volledige menu. Noodzakelijk te reserveren.
Red Ginger
Gedurfde Aziatische keuken. Beschikbaar aan boord van: Marina, Riviera & Sirena
De chef-koks van Red Ginger hebben de traditionele Aziatische klassiekers een moderne twist gegeven. De culinaire combinaties zijn een ware smaaksensatie en ook de opvallende inrichting is een lust voor het oog. Naast een uitgebreid thee- en biermenu, kun je hier zelfs kiezen welke eetstokjes je wilt gebruiken.
Het is een bekroond restaurant waar de salade van watermeloen en eend zeker een aanrader is. Klik hier voor het volledige menu.
Waves Grill & Terrace Cafe
Terrace Cafe
Beschikbaar aan boord van alle schepen voor ontbijt, lunch en diner.
Informeel en zorgeloos, in het Terrace Café kun je de hele dag door zowel binnen als buiten genieten van een dagelijks veranderend aanbod van internationale gerechten, aangeboden in buffetvorm of ter plekke vers bereid. Je wijst aan wat je wenst en de bediening schept het voor je op.
Geniet van overheerlijke kreeftstaarten, langoustines, sappige steaks, sushi en verse pasta's. Klik hier voor het volledige menu.
Waves Grill
Beschikbaar aan boord van alle schepen voor ontbijt, lunch en diner, in de buurt van het zwembad.
De koks in de Waves Grill leggen heerlijke hamburgers tot verrukkelijke zeevruchten op hun grill, met bijgerechten als vers gemaakte salades en huisgemaakte truffelfriet. Maak de lunch compleet met huisgemaakte roomijs, een vers bereide milkshake of een hot fudge sundae.
Alles wordt aan tafel geserveerd. Klik hier voor het volledige menu.
Baristas & Horizons
Baristas
Beschikbaar aan boord van alle schepen.
Geniet van gratis illy® espresso's, cappuccino's en latte's vers gemaakt door onze meester barista, of kom eens langs voor één van onze verrukkelijke taartjes, kleine sandwiches en huisgemaakte biscotti's gedurende de dag. Op de Marina en Riviera is er een Victoria Arduino espresso machine voorzien (Rolls Roys van de koffie). Klik hier voor het volledige menu.
Horizons - Afternoon Tea
Beschikbaar aan boord van alle schepen, gelegen aan de voorzijde van het schip met 180° panoramisch zicht.
Elke dag om 16u is het tijd voor thee. Met een klassiek strijkkwartet dat zachtjes speelt op de achtergrond, kun je genieten van een groot aanbod aan kleine sandwiches, petit fours, scones, taartjes, koekjes en een selectie van artisanale thee. s'Avonds is er live muziek tot in de vroege uren.
Privée
Een persoonlijk feest. Het meest exclusieve restaurant aan boord van de Marina & Riviera.
Voor ultieme exclusiviteit kan Privée worden afgehuurd tegen een meerprijs, voor groepen tot maximum 10 gasten, die kunnen genieten van alle gerechten van Polo Grill en Toscana met keuze uit 5 sprankelende culinaire menu's.
La Reserve
Door Wine Spectator
Beschikbaar aan boord van Marina & Riviera mits een meerprijs.
Gasten kunnen genieten van wijncursussen, wijnproeverijen en wijndiners, met exclusieve gerechten als gevulde Brioche met Foie Gras en Truffelgelei, Maine-kreeft met een Bisque van Tarragon en Zee-egel en een 72 uur lang gebraden runderrib.
La Reserve beschikt over drie gastronomische menu's: Odyssey, Connoisseur en La Cuisine Bourgeoise. Tussen 16u en 20u wordt er op bepaalde dagen ook een Tapas en Wine Lovers-arrangement aangeboden.
En wat absoluut de moeite waard is, is de nieuwe ervaring Dom Pérignon. Je ontdekt een 6-gangenmenu begeleid met vintage champagnes van Dom Périgno geserveerd in een kleine setting.
The Culinary Center
In 'The Culinary Center' aan boord van Marina en Riviera, de eerste kookschool op zee, leer je hoe je verschillende exclusieve gerechten maakt in je eigen compleet ingerichte werkplek in deze state-of-the-art keuken.