Waarderingen

star
star
star
star
star

Top organisatie, een meer dan geslaagde vakantie! New York was enorme belevenis! Montreal was heel gezellig en mooi! Wakefield was rustig en ontspannen! Bedankt om alles zo goed te regelen en op te volgen! Knappe uitgebreide voorbereiding en prima begeleiding & opvolging tijdens de reis!

Tom, Jasmien & gezin - juli 2023

star
star
star
star
star

Onbezorgd met vakantie gaan. Sophie heeft ook deze keer weer onze reis tot op de puntjes voorbereid. Na een short vakantie in Alicante, een 4 daags verblijf in Miami, Key West met vervolgens een 14 daagse cruise in de Caraiben, nu ook ons familie-reisje in Portugal verzorgd. Je wensen doorgeven en sophie maakt er een mooie reis van. Met haar ervaringen en passie voor reizen kun je met een gerust hart met vakantie vertrekken. Je hoeft zelfs niet zelf in te checken, ook dit is geregeld. Je hele reis dag voor dag voorbereid in een zeer handige app, waar je alle informatie in terug vind. Steeds bereikbaar met berichtjes in deze app of per telefoon. De papieren documenten worden per post aan huis geleverd. Top service. Mercikes Sophie, je had het weer uitstekend geregeld. Mijn vrouw en ik hadden met onze dochters, schoonzonen en kleindochter een super vakantie in de Algarve.

Bart en zijn hele gezin - juli 2023

star
star
star
star
star

We kregen een topservice van Sophie! Na haar advies boekten we de MSC Yacht Club en het was een fantastische ervaring. Bedankt !

Annemie Claeyssens - juli 2022

star
star
star
star
star

Alles prima hier, goed aangekomen in Alicante, fijn en proper hotelletje en prachtig weertje. Genieten en lekker eten in de smalle straatjes van de oude stad. Jij bent een topper

Marleen, Fons, Bart en Heidi - september 2022

star
star
star
star
star

Het Noorderlicht stond al jaren op onze bucketlist, we wilden er nu wel eens werk van maken, samen met onze vrienden Marleen en Fons. Sophie van Travel experts bood ons de perfecte oplossing, een samenwerking met een specialist in reizen naar Lapland. Zij gaf ons alle mogelijke informatie, reisdocumenten en alle nodige formaliteiten op een presenteerblaadje. We kregen bovendien toegang tot een speciale Travel App, waarin we al onze documenten digitaal konden terugvinden. Lekker makkelijk reizen dus, zonder zorgen. Tijdens onze reis waren al onze hotels en verblijfplaatsen van zeer goede kwaliteit. De maaltijden werden door de volledige groep best gesmaakt. Ook de excursies werden zeer goed georganiseerd. We zagen het Noorderlicht, we reden op sneeuwscooters, wij gingen ijsvissen, we kregen een diner in het restaurant van een ijshotel, we genoten van een prachtige huskytocht en de gepassioneerde eigenares vertelde over haar leven met en voor de husky's tijdens een lunch, een tocht met rendieren, een wandeling met sneeuwschoenen, ... Kortom: een vakantie om nooit meer te vergeten!

Joke en Gerard - 12 februari 2022

star
star
star
star
star

Home sweet home van een SUPER vakantie! Hiervoor wil ik iemand bedanken! Sophie, dankjewel om deze prachtige vakantie voor ons uit te stippelen, ondanks Corona was dit een onvergetelijke vakantie, alles perfect georganiseerd en zero zorgen voor ons. Je bent echt een aanrader om vakantie bij te boeken. Dus mensen, wie meer info wil, Travel & cruise Expert, www.cruise-expert.be, Sophie Kuppens

Jessy en Patricia - 22 december 2021

star
star
star
star
star

We hebben heel erg genoten van onze - ingekorte - reis naar Tsjechië. Sophie heeft voor ons een toplogement gevonden in een minder evidente streek. Ze stelde 2 keer een fantastische tussenstop voor: Erfurt en Behringermühle waren ideale tussenstop op vlak van afstand en toegevoegde waarde. Een welgemeende dankuwel voor de uitgebreide tips, de proactieve opvolging. We voelden ons als prinsen behandeld.

Freek, Frédéric, Helena en Lisa - 11 augustus 2020

star
star
star
star
star

Wat hebben we genoten van onze reis naar Chalkidiki. Ondanks de vreemde omstandigheden werd het een heerlijke reis. Griekenland is mooi, we werden overal vriendelijk ontvangen, de zee was blauw, de zon warm, het eten lekker. Hotel Polyastron voldeed aan alle verwachtingen. Dank je voor je doorzettingsvermogen en de super service, Sophie!

Jan & Heleen - 25 juli 2020

star
star
star
star
star

Supertoffe citytrip naar Alicante! Top ideeën voor vertier en geweldige service!! Bedankt Sophie!

Peter & Y. - 28 februari 2020

format_quote
star
star
star
star
star

Een cruise die ik nooit zal vergeten op jouw advies, bedankt voor de top service!

Bradley - 26 januari 2020

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x