Waarderingen

star
star
star
star
star

Alles prima hier, goed aangekomen in Alicante, fijn en proper hotelletje en prachtig weertje. Genieten en lekker eten in de smalle straatjes van de oude stad. Jij bent een topper

Marleen, Fons, Bart en Heidi

star
star
star
star
star

Het Noorderlicht stond al jaren op onze bucketlist, we wilden er nu wel eens werk van maken, samen met onze vrienden Marleen en Fons. Sophie van Travel experts bood ons de perfecte oplossing, een samenwerking met een specialist in reizen naar Lapland. Zij gaf ons alle mogelijke informatie, reisdocumenten en alle nodige formaliteiten op een presenteerblaadje. We kregen bovendien toegang tot een speciale Travel App, waarin we al onze documenten digitaal konden terugvinden. Lekker makkelijk reizen dus, zonder zorgen. Tijdens onze reis waren al onze hotels en verblijfplaatsen van zeer goede kwaliteit. De maaltijden werden door de volledige groep best gesmaakt. Ook de excursies werden zeer goed georganiseerd. We zagen het Noorderlicht, we reden op sneeuwscooters, wij gingen ijsvissen, we kregen een diner in het restaurant van een ijshotel, we genoten van een prachtige huskytocht en de gepassioneerde eigenares vertelde over haar leven met en voor de husky's tijdens een lunch, een tocht met rendieren, een wandeling met sneeuwschoenen, ... Kortom: een vakantie om nooit meer te vergeten!

Joke en Gerard - 12 februari 2022

star
star
star
star
star

Home sweet home van een SUPER vakantie! Hiervoor wil ik iemand bedanken! Sophie, dankjewel om deze prachtige vakantie voor ons uit te stippelen, ondanks Corona was dit een onvergetelijke vakantie, alles perfect georganiseerd en zero zorgen voor ons. Je bent echt een aanrader om vakantie bij te boeken. Dus mensen, wie meer info wil, Travel & cruise Expert, www.cruise-expert.be, Sophie Kuppens

Jessy en Patricia - 22 december 2021

star
star
star
star
star

We hebben heel erg genoten van onze - ingekorte - reis naar Tsjechië. Sophie heeft voor ons een toplogement gevonden in een minder evidente streek. Ze stelde 2 keer een fantastische tussenstop voor: Erfurt en Behringermühle waren ideale tussenstop op vlak van afstand en toegevoegde waarde. Een welgemeende dankuwel voor de uitgebreide tips, de proactieve opvolging. We voelden ons als prinsen behandeld.

Freek, Frédéric, Helena en Lisa - 11 augustus 2020

star
star
star
star
star

Wat hebben we genoten van onze reis naar Chalkidiki. Ondanks de vreemde omstandigheden werd het een heerlijke reis. Griekenland is mooi, we werden overal vriendelijk ontvangen, de zee was blauw, de zon warm, het eten lekker. Hotel Polyastron voldeed aan alle verwachtingen. Dank je voor je doorzettingsvermogen en de super service, Sophie!

Jan & Heleen - 25 juli 2020

star
star
star
star
star

Supertoffe citytrip naar Alicante! Top ideeën voor vertier en geweldige service!! Bedankt Sophie!

Peter & Y. - 28 februari 2020

format_quote
star
star
star
star
star

Een cruise die ik nooit zal vergeten op jouw advies, bedankt voor de top service!

Bradley - 26 januari 2020

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x