Over Sophie


Wie ben ik ?

Bijna 20 jaar geleden ben ik in de reissector gestapt, sinds deze dag is mijn passie voor het reizen alleen nog maar gegroeid. Mijn ervaring gaat van rivier- en zeecruises tot culturele rondreizen, strandvakanties en alle reizen op maat. Mijn kennis is zeer uitgebreid over de hele wereld, maar mijn grootste passie is CRUISEN

Als persoonlijke reisadviseur behoor ik tot de groep Travel Experts. Travel Experts biedt je 100% zekerheid, we zijn lid van Garantiefonds Reizen en hebben een eigen waarborgfonds. Zo is er bescherming tegen een mogelijke faling van partners. Je reis zal altijd doorgaan of terugbetaald worden.

Waarom is cruisen mijn passie?

Deze passie is er gekomen toen ik op mijn 18-jarige leeftijd op een riviercruise schip gewerkt heb.  Het varen, de rust van het water en de diverse bestemmingen die je op korte tijd kan opsnuiven hebben ertoe geleid dat mijn passie elke jaar gegroeid is.

Intussen is mijn kennis groot zowel over riviercruises van Croisieurope tot AmaWaterways, over zeecruises van Seabourn, Seadream Yacht Club, Crystal Cruises tot Regent Seven Seas. Maar ook over expeditiecruises van Hapag-Lloyd, Quark Expeditions en Ponant. In totaal heb ik al een 40-tal cruises gedaan en minimum 100 schepen bezocht van de budgetvriendelijke rederijen tot het top luxe-segment. 

Welke bestemmingen heb ik bezocht?

Verder heb ik (studie)reizen ondernomen naar vele bestemmingen zoals Mauritius, Seychellen, Indië, Jordanië, Oman, Dubai, Egypte, Qatar, Senegal, Turkije, Mexico, Caraïben, …

Door de jarenlange opgebouwde expertise, wil ik me nu inzetten om jouw cruise en reisdromen waar te maken.


Waarom zou je je reis/cruise aan mij toevertrouwen?

- Ik geef je persoonlijk reisadvies op maatCruise expert Sophie Kuppens

- Ik heb een jarenlange ervaring wereldwijd

- Eén enkele vertrouwenspersoon

- Onweerstaanbare reisvoorwaarden 

- Ik ben VIRTUOSO agent: jij krijgt extra voordelen

- Reisadviseur aan huis wanneer het je past

- 100% zekerheid en bescherming

- Zeer uitgebreid reis- en cruise aanbod

- Perfecte service vóór, tijdens en na de reis

Virtuoso Netwerk cruise en hotels

Wie is Virtuoso?

Virtuoso is een bedrijf dat wereldwijd reizigers samenbrengt met travel experts.   Enkel de beste reisadviseurs van het luxe segment zijn bij Virtuoso aangesloten.   Door deze samenwerking kunnen wij naast onze expertise niet enkel onvergetelijke ervaringen geven aan de klant maar daarbovenop exclusieve voordelen en upgrades.   Onze groep Travel Experts is als ENIGE in België aangesloten bij het Virtuoso netwerk.

Deze Virtuoso voordelen kunnen bestaan uit gratis kamer- of kajuitupgrades, champagne op de kamer/kajuit, shopping of boordkrediet, een VIP onthaal, een transfer, een citytour, exclusieve excursies aan een voordelige prijs, ..


Welke voordelen biedt Virtuoso?

1) CruisesCruise Seadream Yacht Club

Virtuoso werkt samen met de grootste luxe cruisemaatschappijen ter wereld om je cruise ervaringen en dromen te personaliseren.  Als klant heb je automatisch recht op gratis aanvullende diensten afhankelijk per rederij.  De voordelen die je krijgt gaan van een gratis upgrade van een kajuit zijn, een VIP onthaal, champagne op de kajuit tot gratis transfers, gratis boordkrediet en excuries.  In totaal zijn er meer dan 20 rederijen aangesloten bij Virtuoso.  

2) Hotels

Virtuoso staat in rechtstreeks contact met meer dan 1.000 unieke en geselecteerde hotels in meer dan 100 landen, van Argentinië tot Zambia.  Elk van deze panden is ideaal gelegen en onderscheidt zich door een onnavolgbare stijl.  Je zal je daar zeker op je gemak voelen...  Dankzij de exclusieve Virtuoso-overeenkomsten kan ik jou VIP-behandelingen en aanvullende diensten aanbieden zoals kamer upgrades, ontbijt aangeboden voor 2 personen, vroeg inchecken en laat uitchecken afhankelijk van het gekozen hotel.


Cruise AmaWaterways onthaal

3) Bestemmingen en ervaringen

Dankzij de verschillende bevoorrechte partners van het Virtuoso-netwerk over de hele wereld kan je optimaal genieten van je kostbare momenten van ontspanning.  Wat je bestemming ook mag zijn, ik bied je dezelfde onovertroffen kwaliteit van dienstverlening, zodat je reisschema perfect aansluit bij je verwachtingen.  Je krijgt bij mij een VIP-behandeling en erkenning, gepersonaliseerde ervaringen en routes en niet te vergeten een exclusieve toegang tot het Virtuoso-netwerk.4) Vluchten en autoverhuur

Virtuoso werkt nauw samen met meer dan 75 luchtvaartmaatschappijen en autohuurbedrijven die tot de beste ter wereld behoren.  Ook zij kunnen jou producten en voorkeurstarieven aanbieden.  Zo ontvang je vanaf het begin tot het einde van je verblijf een uitzonderlijke en persoonlijke service.   Maar ook zijn er aantrekkelijke prijzen en voordelen.Je vertrouwde reisadviseur

Reizen uitzoeken, samenstellen en aanbieden is een kunst.  Ik bespaar je de tijd en zal je buitengewone reiservaringen bieden door gebruik te maken van ons wereldwijde netwerk om ervoor te zorgen dat je kan profiteren van de meest opmerkelijke prijzen, upgrades, exclusieve voordelen en toegang tot bepaalde uitzonderlijke producten.  

Cruise huwelijk aan boord

Heb je altijd eens een cruise willen maken?  Of ben je gewoon om te cruisen maar wil je eens een andere cruise maatschappij uitproberen?  Wil je graag een huwelijkreis maken die je je leven lang zal blijven koesteren?  Of liever een volledige rondreis à la carte uitwerken?   Misschien een wereldreis/cruise? 

Ik kijk ernaar uit om mijn expertise tot je dienst te stellen voor een leven lang onvergetelijke vakanties. De tijd die je met familie en vrienden doorbrengt, is immers je kostbaarste bezit en het is nu of nooit de tijd om in je leven te investeren!{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x