Oceania Cruises - Kajuiten & suites


Welk type kajuiten & suites heeft Oceania Cruises?

OCEANIA KLASSE - Marina en Riviera 

Binnenhut (F, G)

Prachtige privé-accommodaties met een grootte van 16 m², een elegant ontwerp en stijlvolle inrichting wat bijdraagt aan de rust die deze hut uitstraalt. Onder de hoogtepunten vallen de marmeren en granieten badkamer met douche, maar de hut beschikt verder ook over een kaptafel, ontbijttafel en gekoelde minibar.

Deluxe Buitenhut (C)Oceania Cruises - Deluxe Ocean View

Deze comfortabele hut van 22 m² is uitgerust met panoramische ramen van de vloer tot het plafond, wat deze kamer een nog ruimer gevoel geeft. Doe de gordijnen open en je kijkt zo uit op de oceaan. Inclusief een ruim zitgedeelte, kaptafel, ontbijttafel, gekoelde minibar en marmeren en granieten badkamer met bad/douche en aparte douche.
 

Balkonhut (B1, B2, B3, B4)

De balkonhutten zijn met hun grootte van 26 m² de grootste op zee. Naast een comfortabel ingerichte privébalkon, de populairste voorziening, beschikt elke hut ook over een comfortabele zithoek, gekoelde minibar, ruime opbergkast en een marmeren en granieten badkamer met bad/douche en aparte douche.
 

Concierge Level balkonhut (A1, A2, A3, A4)

Deze prachtige gedecoreerde hut van 26 m² beschikt over veel dezelfde voorzieningen als de Penthouse Suite, waaronder het privébalkon, pluchen zithoek, gekoelde minibar en een ruime marmeren en granieten badkamer met een full-size bad met douche en aparte douche. Gasten kunnen bovendien gebruikmaken van hun exclusieve toegang tot de Concierge Lounge waar ze tijdschriften, dagelijkse kranten, drankjes en snack kunnen bestellen.
 

Owner’s Suite (OS)

Oceania Cruises - Owner's SuiteDe 3 Owner's Suites op het schip zijn luxueus ingericht met de Ralph Lauren Home Collection, meer dan 185 m² groot en bestrijken de gehele breedte achteraan op het schip. Naast een grote woonkamer, king-size bed, twee inloopkasten, bubbelbad binnen en buiten op het balkon, een welkomsthal met een heuse piano krijg je  ook exclusief toegang tot de Executive Lounge waar zich onder andere een privébibliotheek bevindt.  Deze suites hebben een Hollywood glamour en tijdloze uitstraling.
 

Vista Suite (VS)

Dankzij het prachtige design van Dakota Jackson en het wonderschone uitzicht over de boeg van het schip, zijn de acht Vista Suites erg populair. Deze suites meten tussen de 110 en 140 m² en met een toegangspasje krijg je exclusief toegang tot de Executive Lounge. Daarnaast beschikken de Vista Suites over alle denkbare voorzieningen, zoals een grote inloopkast, king-size bed, tweede badkamer voor gasten, binnen- en buitenbubbelbad en een eigen fitnesskamer.
 

Oceania Suite (OC)

De 12 Oceania Suites zijn ontworpen door de beroemde New Yorkse binnenhuisarchitecte Dakota Jackson en bieden ruim 90 m² aan luxe. Deze stijlvolle suites beschikken over een woonkamer, eetkamer, volledig uitgeruste mediakamer, grote inloopkast, king-size bed, ruime privébalkon, binnen- en buitenbubbelbad en een tweede badkamer voor gasten. Daarnaast krijg je ook exclusief toegang tot de Executive Lounge met magazines, dagelijkse kranten, dranken en snacks.
 

Penthouse Suite (PH1, PH2, PH3)
Oceania Cruises - Penthouse Suite

De elegante Penthouse Suites doen niet onder voor een wereldberoemd 5-sterrenhotel wat betreft hun comfort en schoonheid. De Penthouse Suites zijn prachtig ontworpen, kennen een grootte van ongeveer 39 m²   en beschikken over alle voorzieningen, zoals een eettafel, zithoek, full-size bad en aparte douche, inloopkast en privébalkon. Maak bovendien gebruik van exclusieve toegang tot de Executive Lounge en de service van een toegewijde concierge.  Bij de laaste opfrissing hebben ze een nieuwe bekleding en vloerbedekking gekregen.   

 

 

REGATTA KLASSE - Regatta, Insignia, Nautica en Sirena

 

Binnenhut (F, G)
Oceania Cruises - Regatta - Inside Stateroom Accessible

Prachtig ingericht met stijl en flair: een luxueuze privé-accommodatie van 14 m². Onder de hoogtepunten vallen de comfortabele zithoek, kaptafel, gekoelde minibar en voldoende opbergruimte. Er wordt ingenieus gebruik gemaakt van de ruimte, en dat wordt versterkt door het wonderschone decor. 

 

Buitenhut (D)

Door de klassieke patrijspoort valt het licht op de prachtige aankleding van deze 15 m² grote hutten, smaakvol ingericht om je van alle ruimte en gemakken te voorzien. Geniet van een comfortabele zithoek met een sofa waarop je je eens lekker kunt uitrekken. De hut is verder uitgerust met een kaptafel, ontbijttafel en gekoelde minibar. 

 
Oceania Cruises - Regatta - Ocean View

Deluxe Buitenhut  (C1, C2)

Doe de gordijnen open en laat het natuurlijke licht binnenkomen in deze 15 m² grote accommodatie. Een ruim zitgedeelte, kaptafel, gekoelde minibar en ontbijttafel zijn perfect omgeven door de prachtige inrichting en stijlvolle aankleding van deze uitnodigende hut. 

 

Balkonhut (B1, B2)

De elegantie straalt van deze  20 m² grote hutten af, populaire teakhouten privébalkon, vanaf waar je de constant veranderende omgeving helemaal in je op kunt nemen. Ook binnen ben je van alle gemakken voorzien, met een kaptafel, gekoelde minibar, ontbijttafel en een ruime zithoek. 

 

Concierge Level balkonhut (A1, A2, A3)

Oceania Cruises - Insignia - Concierge VerandaDeze luxueuze accommodatie van 20 m² beschikt over veel dezelfde voorzieningen als de Penthouse Suite, en deze luxe wordt nog eens versterkt door de prachtige aankleding. De hut beschikt over een teakhouten privébalkon, gekoelde minibar en pluchen zithoek, alsook exclusieve toegang tot Concierge Level-voorzieningen en -privileges, zoals dineren in de hut met gerechten van de Grand Dining Room. 

 

Owner’s Suite (OS)

De 6 Owner's Suites worden doorgaans als eerste gekozen door de meest kieskeurige gasten. Met hun enorme ruimte, luxe en grootte van 92 m² zijn deze suites van koninklijke allure. De Owner's Suite beschikt over alle denkbare voorzieningen, waaronder een ruime badkamer met oversized douche, een teakhouten privébalkon, twee flatscreentelevisies, laptop en iPad® voor persoonlijk gebruik.


Vista Suite (VS)

De Vista Suites, genoemd naar de prachtige vergezichten over de boeg vaOceania Cruises - Nautica - Vista Suiten het schip, bestrijken ongeveer 75 m² en zijn van alle comfort voorzien: een tweede badkamer voor gasten, een master bedroom in onyx en graniet met een luxueuze moderne douche. Relax op het teakhouten privébalkon, luister naar je favoriete muziek met het surround soundsysteem, kijk een DVD op één van de twee flatscreentelevisies, of surf op het internet met de laptop of iPad® verstrekt door Oceania Cruises.


 

Penthouse Suite (PH1, PH2, PH3)

De collectie van 29 m²-grote Penthouse Suites is uitgerust met een prachtig decor en meubilair in de rustgevende kleuren van de zon en de zee. De Suites zijn ruim genoeg voor een diner, de woonkamer beschikt over een gekoelde minibar en kaptafel en de granietenbadkamer is groot genoeg voor een heerlijk bad of rustgevende douche. Aan boord van de Sirena kun je zelfs gebruikmaken van een inloopdouche en na het re-design programma OceaniaNEXT zullen alle hutten op Regatta-klasse schepen ook over douches beschikken. Kom daarna tot rust op je eigen teakhouten privébalkon. 

In Concierge Level Staterooms en Penthouse Suites kun je kiezen uit Bvlgari Blue Tea (Thé Bleu) en Green Tea (Thé Vert). In Owner's Suites, Vista Suites en Oceania Suites kun je daarnaast ook nog kiezen uit White Tea (Thé Blanc) en Red Tea (Thé Rouge) uit de Hotel Gift Collection. 

 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x