Cruises met Belgen

In 2024 organiseert Hapag-Lloyd Cruises op 7 boeiende vaarroutes een Nederlandstalige aanspreekpersoon gedurende de hele reis, speciaal voor Belgische cruiseliefhebbers. Geniet van deze 'once in a lifetime experience' samen met andere Belgen. 

Expeditie cruise Spitsbergen - Hapag Lloyd

Ontdek het ongerepte landschap van Spitsbergen tijdens een 11-daagse cruise met majestueuze gletsjers en spectaculaire ijssculpturen samen met andere Belgen aan boord van het nieuwe luxe expeditieschip HANSEATIC inspiration van Hapag-Lloyd Cruises.

Lees meer

Expeditie cruise Antarctica - Hapag Lloyd

Maak kennis met Antarctica tijdens een 17 of 19-daagse cruise via South Georgia en de Falklandeilanden. Voor deze cruise met Belgen is er niet enkel een gigantische korting voorzien maar ook een Nederlandstalige aanspreekpersoon gedurende de hele reis.

Lees meer

Cruise Grote Meren VS en Canada - Hapag Lloyd

De Grote Meren – waar levendige geschiedenis en weelderige natuur elkaar ontmoeten en waar de VS en Canada samenkomen. Enkel kleinschalige schepen raken tot hier. De HANSEATIC inspiration combineert beide landen voor een rijk gevarieerde en exclusieve luxe cruise.

Lees meer

Cruise Rome tot Adriatische Zee - Hapag Lloyd

Geniet van de pittoreske kust van Amalfi, de Lipari-eilanden en de idyllische Adriatische Zee op deze zeer speciale cruise met Belgen. Maak kennis met de mooiste kusten van Montenegro en Kroatië en laat je betoveren door de uitstraling van pittoreske havenstadjes.

Lees meer

Cruise Zuid-Italië - Hapag Lloyd

Ontdek de onmiskenbare charme van het Italiaanse vasteland en het grootste mediterrane eiland Sicilië. Verken Italië vanuit pittoreske haventjes en vaar langs majestueuze kustlijn van de Middellandse Zee met Hapag-Lloyd's cruise met Belgische gasten.

Lees meer
Cruises met Belgen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x