Cruise naar Antarctica - Ponant


Het schip L'Austral in Antarctica

Ponant nodigt u uit op een pool expeditie cruise naar het hart van het ijzige Antarctica. Begin aan een onvergetelijke 11 daagse reis en geniet van de betovering en de adembenemende landschappen bewoond door een prachtige dierenwereld.

Het begin van uw cruise wordt gekenmerkt door de oversteek van de mythische Drake Passage, waarbij u waarschijnlijk wordt begeleid door verschillende albatrossen en Kaapse stormvogels, de bewakers van deze vaak woelige wateren.

Het schip bereikt dan het prachtige witte continent. Als het weer en de ijscondities het toelaten, zal deze extreme omgeving waar de natuur oppermachtig is, u zijn mooiste geheimen onthullen door middel van talloze ontdekkingen. 

Enkele mogelijke hoogtepunten:

 • Verken de magie van Antarctica met een zeekajak avontuur. Onder leiding van ervaren gecertificeerde gidsen, glij je over het wateroppervlak te midden van het ijs. Volledige professionele uitrusting is aanwezig.
 • Uitstapjes en kustbezoeken in de zodiacs met een team van ervaren natuurgidsen. 
 • Lezingen en informatiesessies georganiseerd door de natuurgidsen, met thema's als dieren in het wild, geschiedenis, geopolitiek, de grote ontdekkingsreizigers, het klimaat, de milieubescherming.
 •  Wandelingen over het ijsWe zijn bevoorrechte gasten in deze extreme landen waar we overgeleverd zijn aan de weers- en ijsomstandigheden. Landingen op bepaalde locaties en de observatie van bepaalde dieren in het wild kunnen niet worden gegarandeerd. Ze variëren van dag tot dag, waardoor elke Ponant cruise een unieke ervaring is. De kapitein en de expeditieleider zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw ervaring zo rijk mogelijk is, met inachtneming van de veiligheidsregels en instructies opgelegd door de IAATO. 


Programma:

 

Het vaarschema


Route: Ushuaia - Drake Passage - Antarctica - Drake Passage - Ushuaia
Datum: Cruise van 22/02/2023 - 05/03/2023
Schip: L'Austral
Vanaf prijs: 8.400 euro per persoon (inclusief 30% Ponant Early Booking Bonus)

Inbegrepen:

 • een prenight in Buenos Aires en de vluchten van Buenos Aires naar Ushuaia heen en terug

 • Verblijf in een superior kajuit (21m² ) aan boord van L'Austral. Andere kajuittypes ook mogelijk.

 • U verblijft in all-inclusive

 • Alle maaltijden aan boord

 • Open bar: mineraalwater, frisdranken, wijn, bier, Charles Heidsieck champagne, sterke drank, koffie, thee (Bepaalde premium alcoholische dranken op het menu zijn niet inbegrepen)

 • Gratis Wifi aan boord

 • Toegang tot alle gemeenschappelijke ruimtes:  fitnessruimte, stoombad, kapsalon, zwembad (zeewater, verwarmd), solarium, lounges en het theater.

 • 24/24u room service

 • Zodiac landingen om aan land te gaan

  Superior kajuit

Voor uw comfort heeft Ponant een programma uitgewerkt om de reis naar Ushuaia zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. Dit pakket is inbegrepen in de prijs en begint de dag voor inscheping in Buenos Aires.

21/02/2023 - De dag voor inscheping – Buenos Aires

Meet & greet in het hotel met de host of hostess van Ponant. Check in mogelijk in de voormiddag.
Lunch (niet inbegrepen) & vrije tijd in de namiddag.
Diner & overnachting in het hotel ****

22/02/2023 - Inschepingsdag – Buenos Aires/Ushuaia

Vroeg ontbijt en en daarna transfer naar de luchthaven voor de vlucht van Buenos Aires naar Ushuaia.
Deze vlucht in economy klasse duurt ongeveer 3u30min.
Meet & greet met de host of hostess van Ponant op de luchthaven van Ushuaia en vervolgens de transfer naar een restaurant voor een lunch of u kan ook optioneel een excursie naar het Tierra del Fuego National Park bij boeken.
Daarna inscheping.

- Cruise volgens programma -

05/03/2023 - Ontschepingsdag – Ushuaia/Buenos Aires

Ontscheping en meet & greet in de haven met de host of hostess van Ponant. Vervolgens transfer naar de luchthaven voor de vlucht in economy klasse van Ushuaia naar Buenos Aires.

Niet inbegrepen: de vluchten van Brussel naar Buenos Aires heen en terug, de niet vermelde transfers en de excursies. Ik help u hier graag mee verder om een programma op maat te maken volgens uw wensen en budget.

Een cruise met rederij Ponant:

Als enige Franse cruiserederij is Ponant een ambassadeur van de "French Touch" over de hele wereld. Aan boord vertaalt zich dit door uitzonderlijke en discrete service, verfijnde gerechten, een meertalige bemanning en het naar voren brengen van de Franse know-how.
Van afgelegen havens tot geheime zeeën, van vergeten stranden tot afgelegen landen, Ponant kiest voor routes die u wegleiden van toeristische routes, zodat u kunt genieten van unieke cruises en kustlijnen die maar weinigen eerder hebben gezien.
Dankzij hun schepen met een kleine capaciteit kunnen ze aanmeren in privéhavens en tussenstops aanbieden op beschermde locaties. Aan boord betekent het beperkte aantal passagiers dat iedereen kan genieten van speciale momenten en het gevoel heeft dat ze zich op een privéjacht bevinden.

Verfijning, nieuwsgierigheid, authenticiteit... hun unieke reisfilosofie herinterpreteert cruisen en nodigt u uit om iconische bestemmingen te ontdekken of te herontdekken. Hun 5-sterren cultuur- en ontspanningscruises bieden u een nieuwe manier om te reizen, door culturele verrijking te combineren met tijd om te ontspannen in een luxe omgeving.
Ponant vindt vandaag de dag nog steeds de perfecte balans tussen al deze factoren en deelt ze met hun passagiers. Voortbouwend op een jarenlange ervaring biedt het bedrijf luxe cruises aan op een moderne vloot met schepen gebouwd voor een intieme omgeving. Bienvenue à bord!

Voor meer info over Ponant:

Tips en weetjes:

 • Tijdens het zomer seizoen variëren de temperaturen in Buenos Aires tussen de 20° en 35°
 • Tijdens het zomer seizoen variëren de temperaturen in Ushuaia  tussen de 5° en 15°
 • U mag gebruik maken van een water resistente parka tijdens het expeditie programma (maat op te geven bij boeking)
 • U mag gebruik maken van speciale rubberen laarzen om aan land te gaan (maat op te geven bij boeking)
 • Warme kledij, comfortabele wandelschoenen en handschoenen sterk aangeraden
 • Verplicht om een warme muts te dragen tijdens de expedities

Voor meer informatie over deze cruise of een prijsofferte:

Bovenstaande prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. 

Kolonie pinguïns op Antarctica

Wandeling op het ijs met het cruise schip op de achtergrond


Cruise naar Antarctica - Ponant

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x